Εσώρουχα και γυναικεία αυτοπεποίθηση

Η γυναικεία αυτοπεποίθηση είναι πολύ σημαντική και η κομψότητα της πηγάζει εκ των έσω. Ξεκινώντας από το εσώρουχο που φοράει!

Πώς θα τις υπολογίσετε τις γόνιμες μέρες

Για να μείνει έγκυος μία γυναίκα πρέπει τα σπερματοζωάρια να συναντηθούν με το ωάριο της, τις ημέρες της ωορρηξίας, δηλαδή τις γόνιμες μέρες.

Καρδιακά προβλήματα στη γυναίκα

Όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι η άποψη σύφωνα με την οποία οι γυναίκες δεν απειλούνται από καρδιακές νόσους είναι ένας μύθος.

Γνωρίζετε την ιστορία των στρίνγκ;

Κορίτσια γνωρίζατε ότι τα στρινγκ αποτελούν ένα από τα πρώιμα είδη ανδρικού ρουχισμού; Μάλλον όχι! Και όμως… Πολύ πρόσφατα, μόλις τον 20ο αιώνα καθιερώθηκε ως είδος μαγιό και γυναικείο εσώρουχο.

Δονητές και η ψυχική υγεία

Οι δονητές πρωτοεμφανίστηκαν το 1880, όταν το κλειτοριδικό μασάζ ήταν η μόνη αγωγή κατά της γυναικείας υστερίας. Μέχρι τότε οι γιατροί το πραγματοποιούσαν με το χέρι!

Η σημασία του γάμου για τη γυναίκα

Είναι γεγονός ότι ο γάμος ως μυστήριο απασχολεί πολύ περισσότερο το γυναικείο φύλο, καθώς οι γυναίκες ασχολούμαστε για να οργανώσουμε τη όλη διαδικασία, από το νυφικό, το στολισμό, μέχρι τη δεξίωση και τη φωτογράφηση γάμου.

Ο γυναικείος εγκέφαλος κατά τη διάρκεια της περιόδου

Ο εγκέφαλος μιας γυναίκας και κυρίως ο ιππόκαμπος, το κέντρο της μνήμης και των συναισθημάτων, μεταβάλλεται ελαφρά σε μέγεθος, παράλληλα με τις ορμονικές μεταβολές λόγω του κύκλου της εμμηνόρροιας.