Εσώρουχα και γυναικεία αυτοπεποίθηση

Η γυναικεία αυτοπεποίθηση είναι πολύ σημαντική και η κομψότητα της πηγάζει εκ των έσω. Ξεκινώντας από το εσώρουχο που φοράει! Δεν είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα διαφημιστικά σποτ επικεντρώνονται στο πώς οι άντρες «βλέπουν» τις γυναίκες, ενώ υπόσχονται ότι όλες μπορούν να φαίνονται καυτές και σέξυ στο ταίρι τους αν και μόνο αγοράσουν τα συγκεκριμένα σέξι εσώρουχα!

Και δεν είναι και καθόλου κακή προσέγγιση! Και οι εταιρίες θέλουν να πουλήσουν από τη μία, άλλα σίγουρα και οι γυναίκες θέλουν να φαίνονται όμορφες. Εδώ όμως χάνεται μία σημαντική λεπτομέρεια. Τα σέξυ εσώρουχα δεν κάνουν απλά τη γυναίκα να φαίνεται σέξυ, άλλα να νιώθει έτσι! Ακόμα κι όταν κανένας δεν ξέρει τι φοράει κάτω από τα ρούχα της!

Τα εσώρουχα είναι, μάλλον πρέπει να είναι για τη γυναίκα ένα μέσο έκφρασης της θηλυκότητας της. Δεν έχει σημασία το αν είναι όμορφη από τη φύση της, το θέμα είναι πως νιώθει γιατί αυτό θα βγάλει και προς τα έξω.

Και θέλω να καταλήξω, ότι γι’ αυτό και είναι σημαντικό να εστιάζει στην ποιότητα όταν επιλέγει σέξυ εσώρουχα! Και σίγουρα όχι στην ποσότητα. Δεν είναι κακό να επισκεφθεί ένα sex shop με ποιοτικά προϊόντα και να μην αγοράζει από τη μία ποσότητα από το πανέρι της γειτονιάς, ή απλά στρινγκ και νομίζει ότι κάτι κάνει!