Καφές και τσάι συνδέονται με τον καρκίνο του πνεύμονα

Μια διεθνή έρευνα ταράζει τα νερά, καθώς συνδέει τον καφέ και το τσάι με τον καρκίνο του πνεύμονα!

Χοληστερίνη, τι ισχύει στην πραγματικότητα

Αν αγαπάτε το κόκκινο κρέας, αλλά έχετε αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης, θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές στις καθημερινές διατροφικές σας συνήθειες.

Χοληστερίνη και κόκκινο κρέας

Η υπερβολική κατανάλωση κόκκινου κρέατος μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα της χοληστερόλης σας, θέτοντάς σας σε κίνδυνο για καρδιακή νόσο, καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ασφαλές φάρμακο για την απώλεια βάρους

Μια από τις σημαντικότερες μελέτες που ανακοινώθηκε στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό συνέδριο Καρδιολογίας στο Μόναχο, ανοίγει το δρόμο στη χρήση φαρμακευτικών σκευασμάτων με τη μορφή χαπιών, τα οποία οδηγούν με ασφάλεια στην στοχευμένη απώλεια βάρους σε ομάδες υπέρβαρων ή παχύσαρκων ασθενών.

Ο χυμός που καταπολεμά την αϋπνία

Η αϋπνία είναι ένα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι. Διάφοροι παράγοντες μπορεί να παίξουν ρόλο σε αυτό ενώ η διατροφή είναι ένας από αυτούς.

Κετογονική δίαιτα

Η κετογονική δίαιτα δε θεωρείται πια αμφιλεγόμενη, καθώτι τα οφέλη της στο σωματικό βάρος από τη μία, άλλα και στην υγεία μας φαίνεται πως είναι πολλά!

Συμβουλές επιβίωσης μετά την Σαρακοστή

Το «πέρασμα» απο την νηστεία στο πλούσιο πασχαλινό τραπέζι μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες για την υγεόα σας. Άλλωστε τις μέρες του Πάσχα, τα καρδιαγγειακά και τα γαστρεντερολογικά προβλήματα είναι πολύ συνηθισμένα.