Ποσοστό εγκεφαλικών: 25%

Ο ένας στους τέσσερις ανθρώπους άνω των 25 ετών κινδυνεύει να πάθει εγκεφαλικό κάποια στιγμή στη ζωή του, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική μελέτη, η οποία εκτιμά τον δια βίου κίνδυνο.

Συνέπειες του ηλεκτρονικού τσιγάρου

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει πλεόν αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό το κανονικό και εύλογα γεννάται το ερώτημα ποιες είναι οι συνέπειες του ηλεκτρονικού τσιγάρου στην υγεία.

Οι ιδιότητες του σάλιου

σάλιο λοιπόν αποτελεί έκκριμα των μικρών και μεγάλων σιελογόνων αδένων, αποτελείται από 99% περίπου νερό και ο,5% από οργανικά και ανόργανα συστατικά.

Πως να αναγνωρίσετε το επερχόμενο εγκεφαλικό

Ένα εγκεφαλικό επεισόδιο εμφανίζεται όταν υπάρχει αιμορραγία στον εγκέφαλο ή όταν η κανονική ροή του αίματος προς τον εγκέφαλο είναι αποκλεισμένη.

Wellness experience σε μια κρουαζιέρα

Η άσκηση και η σωστή διατροφή αποτελούν προτεραιότητα για της εταιρίες που οργανώνουν κρουαζιέρες, μιας και το επίπεδο των ανθρώπων που επιλέγουν να κάνουν τέτοιου είδους διακοπές απαιτεί ανάλογες υπηρεσίες.

Ο χυμός που καταπολεμά την αϋπνία

Η αϋπνία είναι ένα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι. Διάφοροι παράγοντες μπορεί να παίξουν ρόλο σε αυτό ενώ η διατροφή είναι ένας από αυτούς.

Σεξ το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι οι μέρες είναι μεγαλύτερες και είμαστε εκτεθειμένοι περισσότερες ώρες στον ήλιο, που με τη σειρά του αυξάνει την παραγωγή σεροτονίνης.